Betingelser

Betingelser for profil, medlemskab samt brug af billedemateriale

§1 Aldersgrænse for oprettelse af bruger er 18 år.

§2 Brugere må ikke oplyse fulde navn, adresse, telefonnummer eller anden oplysning der gør dig mulig at identificere dig, på din profil. Herfor må du heller ikke linke til facebook på din profil.

§3 Det er ikke tilladt at skrive eller uploade tekst eller billeder med stærke pornografiske undertoner. Dette medfører advarsel og sidst bortvisning.

§4 Andre kan se informationer du har opgivet om din religion, seksualitet, politiske overbevisning osv. Skal disse ændres må man slette sin profil og oprette en ny, hvis ikke det er muligt at ændre dem i profil-indstillinger.

§5 Ved indtastning af e-mail giver du os hermed tilladelse til at bruge den i forbindelse med fremsendelse af ny adgangskode i tilfælde af at du glemmer denne. Derudover vil du modtage få nyhedsmails og notifikationsmails.

§6 Grundet loven er det ikke tilladt at oplyse andres kontaktoplysninger (herunder: e-mail, adresse, eller andre personlige oplysninger). I tilfælde af en sag som denne forbeholder vi os retten til at bortvise brugeren fra siden med omgående virkning.

§7 Enhver form for pædofilt indhold, eller andet indhold af direkte ulovlig karakter vil blive politianmeldt med oplysning om blandt andet IP-nummer, der vil gøre det muligt for politiet at finde frem til personen bag oprettelsen.

§8 Når du opretter en profil giver du samtykke til, at andre brugere må se din profil og at vi må vise den til andre brugere.

§9 Ved oprettelse af profil skal obligatoriske felter udfyldes

§10 Vi forbeholder sig ret til, på ethvert tidspunkt og uden varsel, at kunne slette/ændre profiler, der udnytter vores side kommercielt eller indeholder anden form for reklame, er anstødende, useriøse, usande eller diskriminerende.

Betingelser for profilbillede

Dit profilbillede skal være vellignende af dig, og der må ikke være andre på billedet end dig.

Profilbilledet skal være af god kvalitet og tydeligt

Profilbilledet skal opfylde den anviste størrelse og vende rigtigt.

Profilbilledet må ikke indeholde logoer, links eller referencer til andre websites.

Hverken seksuelle undertoner, krænkende, voldelige eller truende billeder er tilladte, og accepteres på ingen måde på siden.

Overholder dine billeder ikke ovenstående krav, forbeholder vi os retten til at slette disse uden varsel.

Betingelser for billeder i fotoalbums

Billeder der uploades i albums, kan ses af alle brugere. Derfor beder vi jer være betænksomme med hvad i poster. Billeder af børn, familie og lign er tilladt, så længe de overholder brugerbetingelser.

Billeder med seksuelle undertoner (f.eks. nøgenhed), må ikke uploades.

Billederne må på ingen måde være reklame for firmaer eller andet. Derfor må det ikke indeholde hverken links eller logoer eller andet reklamation.

Billedet skal være roteret korrekt.

Vi forbeholder os retten til at slette billeder uden varsel, hvis de overtræder vores krav og regler om billeder og fotoalbums.
Har du spørgsmål eller er i tvivl om vores brugerbetingelser, så skriv endelig til Redaktionen: redaktionen@2somhed.dk